🍄 Donatius

CATALAN CULTURE CROSSING BORDERS! ~DONATIUS

Ajuda’ns a internacionalitzar el catalĂ !

El catalĂ  ĂŠs una de les llengĂźes amb mĂŠs parlants de la UniĂł Europea, per davant del suec, el finès, el danès, el grec, el txec i l’hongarès. Malauradament, encara no tĂŠ el suport institucional que es mereixeria, i tot i haver rebut atacs contundents de diferents dictadures al llarg de la seva història, avui ĂŠs mĂŠs viu que mai grĂ cies a la gent que ens l’estimem.

Tocat del bolet és un bloc que vol fomentar i compartir la llengua i la cultura catalanes a través de les seves expressions més típiques, d’una manera amena i divulgativa. Donar a conèixer la nostra cultura i la nostra llengua és una manera de fer nous amics i amigues arreu del món.

Vull contribuir!

Ajuda’ns a internacionalitzar la llengua i cultura catalanes! Necessitem il¡lustradors, traductors, community managers, youtubers i mitjans tècnics. Una llengua viva a les xarxes ĂŠs una llengua de futur. Fent clic al botĂł groc de donatius que veus a sota, ens pots ajudar amb una petita contribuciĂł (de mica en mica s’omple la pica! ~ Every little helps! ). Moltes grĂ cies!

Aquest bloc estĂ  fermament compromès amb la protecciĂł i foment de les llengĂźes minoritĂ ries d’arreu del mĂłn, amb els drets humans i la igualtat efectiva d’oportunitats entre dones i homes. TambĂŠ estĂ  profundament compromès amb els drets fonamentals, com la llibertat d’expressiĂł i d’opiniĂł.

MoltĂ­ssimes grĂ cies de part de tot l’equip! El teu suport ens ajudarĂ  a internacionalitzar la llengua i cultura catalanes!

“Language is the key to the heart of people.” ~ Ahmed Deedat (La llengua ĂŠs la clau d’entrada al cor de les persones)

GrĂ cies! (en catalĂ )
Eskerrik asko! (en basc)
Moitas grazas! (en gallec)
Go raibh maith agat! (en gaèlic irlandès)
Tapadh leat! (en gaèlic escocès)
Dank u wel! (en flamenc)
Thank you! (en anglès)
ÂĄGracias! (en espanyol)
Merci! (en francès)
Danke schĂśn! (en alemany)
Grazie! (en italiĂ )
谢谢! (en xinès mandarí)
شكرا جزيلا! (en àrab)
Mulțumesc! (en romanès)
ありがとう! (en japonès)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *