🍄 Donatius

CATALAN CULTURE CROSSING BORDERS! ~ DONATIUS

TOCAT DEL BOLET

Ajuda’ns a internacionalitzar el català!

El català és una de les llengües importants en nombre de parlants dins de la Unió Europea, per davant del suec, el finès, el danès, el grec, el txec i l’hongarès. Malauradament, encara no té el suport institucional que es mereixeria, i tot i haver rebut atacs contundents de diferents dictadures al llarg de la seva història, avui és més viu que mai gràcies a la gent que ens l’estimem. Tocat del Bolet vol donar a conèixer la nostra cultura i la nostra llengua a la resta del món, però per a això, ens calen recursos. Agraïm moltíssim les vostres aportacions, per petites que siguin, de mica en mica s’omple la pica. Fes clic al botó groc “Donate” per a fer un donatiu:

Missatge de TDB:

Tocat del bolet és un bloc que vol fomentar i compartir la llengua i la cultura catalanes a través de les seves expressions més típiques (des dels modismes a la gastronomia, passant per un llarg etcètera), d’una manera amena i divulgativa. Donar a conèixer la nostra cultura i la nostra llengua és una manera de fer nous amics i amigues arreu del món.

Vull contribuir!

Ajuda’ns a internacionalitzar la llengua i cultura catalanes! Necessitem il·lustradors, traductors, community managers, youtubers i mitjans tècnics. Una llengua viva a les xarxes és una llengua de futur. Fent clic al botó groc de donatius que veus a sota, ens pots ajudar amb una petita contribució (de mica en mica s’omple la pica! ~ Every little helps! ). Fes clic al botó groc “Donate” per a fer un donatiu. Moltes gràcies!

Aquest bloc està fermament compromès amb la protecció i foment de les llengües minoritàries d’arreu del món, amb els drets humans i la igualtat efectiva d’oportunitats entre dones i homes. També està profundament compromès amb els drets fonamentals, com la llibertat d’expressió i d’opinió.

Moltíssimes gràcies de part de tot l’equip! El teu suport ens ajudarà a internacionalitzar la llengua i cultura catalanes!

“Language is the key to the heart of people.” ~ Ahmed Deedat (La llengua és la clau d’entrada al cor de les persones)

Gràcies! (en català)
Eskerrik asko! (en basc)
Moitas grazas! (en gallec)
Go raibh maith agat! (en gaèlic irlandès)
Tapadh leat! (en gaèlic escocès)
Dank u wel! (en flamenc)
Thank you! (en anglès)
¡Gracias! (en espanyol)
Merci! (en francès)
Danke schön! (en alemany)
Grazie! (en italià)
谢谢! (en xinès mandarí)
شكرا جزيلا! (en àrab)
Mulțumesc! (en romanès)
ありがとう! (en japonès)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *